HYTTER


Økonomi og fordeler med alternativ energianlegg

Når du har investert i et GETEK LPS anlegg og fått dette installert, slipper du å betale mer! Ingen fastavgift, ingen kWh teller – ingen flere strømregninger.

Et skikkelig solcelleanlegg kan koste en god del. Faktisk så mye at det ved første øyekast kan virke som e-verkets tilbud om tilknytning til strømnettet blir like rimelig. Da må man ta med i beregningen at et solcelleanlegg etter installasjon er så å si gratis å bruke. E-verket skal ha sin nettleie uansett om du bruker strøm eller ikke.

Et solcelleanlegg gir ren energi fra sola. Miljøregnskapet for produksjon viser at miljøkostnadene med produksjon av solcellepaneler er «inntjent» innen 2 år. Solcellepanelene er nesten evigvarende og krever lite vedlikehold. Sørg for at det er noenlunde rent og at ikke trær eller annet skygger for – så går strømproduksjonen av seg selv.

GETEK LPS 3,5kW anlegg

Vi har nå utviklet en helt ny LPS pakke, som både har kraftigere solcelleanlegg og mer sikkerhet innebygget. LPS anlegget har en effekt på 3500W på 230VAC med solcelleanlegg på 1 kW.  Solcellemodulene leveres med 25 års effektgaranti. Solcelleanlegget leveres med siste nytt i MPPT regulator, digitalt display og 9,6 kWh batterikapasitet.

GETEK LPS hyttestrømanlegg, består av fire kraftige SOLARTEK solcellepaneler, SUNTEK AGM batterier, STUDER MPPT regulator, STUDER vekselretter med integrert lader, STUDER digitalt display, kabel for kobling av solcellepaneler, og kabler for sammenkobling av batteribanken.

Hovedkomponentene i pakken er produsert i Europa til de høyeste standarder.

Anlegget kan bygges ut med flere solceller, vindgenerator og ikke minst strømaggregat.

Anlegget leveres med ferdig koblet sikringsskap Ved levering er alle ledninger koblet, og for å gjøre det ekstra enkelt for deg som kunde, er alt det tekniske montert på en kraftig plate, som det kun er å skru fast på veggen, for å komme i gang.   Dette sikrer rask, riktig og effektiv installasjon av anlegget.

Til tross for at alt er koblet ferdig, må du allikevel bruke en godkjent installatør for å koble dette til i hht forskriftene.

Pakkepris LPS 2021: kr 89.176,-

Prisen er inkl.mva, levert vårt lager på Sveberg. Installasjon og montering er ikke medregnet i prisen, så her står du fritt til å benytte din lokale installatør. Ønsker du, kan selvfølgelig vi tilby installasjonen.