HYTTER


Økonomi og fordeler med alternativ energianlegg

Når anlegget er kjøpt slipper du å betale mer! Ingen fastavgift, ingen timeteller – ingen flere strømregninger.

Et skikkelig solcelleanlegg kan koste en god del kroner. Faktisk så mye at det ved første øyekast kan virke som e-verkets tilbud om tilknytning til strømnettet blir like rimelig. Da må man ta med i beregningen at et solcelleanlegg etter installasjon er så å si gratis å bruke. E-verket skal ha sin nettleie uansett om du bruker strøm eller ikke.

Et solcelleanlegg gir ren energi fra sola. Miljøregnskapet for produksjon viser at miljøkostnadene med produksjon av solcellepaneler er «inntjent» inne 2 år. Solcellepanelene er nesten evigvarende og krever lite vedlikehold. Sørg for at det er noenlunde rent og at ikke trær eller annet skygger for – så går strømproduksjonen av seg selv.

GETEK LPS 3,5kW anlegg

3500W pakkeløsning med 420W solcelleeffekt med 25 års effektgaranti og 3% effekttoleranse. 3 x 140W solcellepanel, MPPT solcelleregulator og 9600Wh batterikapasitet.

Dette er trolig markedets mest effektive hyttepakkeløsning, og tåler sammenligning med ethvert annet tilbud som finnes (målt i effektivitet og kostnader per produsert Wattime)

GETEK sin 230V solcellepakke – GETEK LPS, består av tre kraftige SOLARTEK PVP14012 solcellepaneler, hver på 140W. SUNTEK AGM/GEL batterier, ENERGITEK Optimizer MPPT regulator, STUDER vekselretter med integrert lader, kabel for kobling av solcellepaneler, og kabler for sammenkobling av batteribanken.

Anlegget leveres med ferdig koblet sikringsakp. Ved levering er alle ledninger koblet, og slik at anlegget kan installeres raskt, riktig og effektivt.

Vi anbefaler å benytte elektriker til installasjonen.

Pakkepris: kr 78.600,-

Prisen er inkl.mva, levert vårt lager på Sveberg. Installasjon og montering er ikke medregnet i prisen, så her står du fritt til å benytte din lokale installatør. Ønsker du, kan selvfølgelig vi gjøre installasjonen.