HYTTER


Økonomi og fordeler med alternativ energianlegg

Når du har investert i et GETEK LPS anlegg og fått dette installert, slipper du å betale mer! Ingen fastavgift, ingen kWh teller – ingen flere strømregninger.

Et skikkelig solcelleanlegg kan koste en god del. Faktisk så mye at det ved første øyekast kan virke som e-verkets tilbud om tilknytning til strømnettet blir like rimelig. Da må man ta med i beregningen at et solcelleanlegg etter installasjon er så å si gratis å bruke. E-verket skal ha sin nettleie uansett om du bruker strøm eller ikke.

Et solcelleanlegg gir ren energi fra sola. Miljøregnskapet for produksjon viser at miljøkostnadene med produksjon av solcellepaneler er «inntjent» innen 2 år. Solcellepanelene er nesten evigvarende og krever lite vedlikehold. Sørg for at det er noenlunde rent og at ikke trær eller annet skygger for – så går strømproduksjonen av seg selv.

GETEK HPS 4kW komplett offgrid strømforsyningsanlegg

Vi har nå utviklet et helt nytt strømforsyningsanlegg – GETEK HPS.

Dette anlegget leveres i to størrelser, 4 og 8 kW og benytter 48V som batterispenning.  Inkludert i anlegget følger et solcelleanlegg på 1 kWp, dette kan utvides til 5 kWp om ønskelig.  Solcellemodulene leveres med 25 års effektgaranti. Solcelleanlegget leveres med siste nytt i MPPT regulator, og digitalt display

HPS anlegget, består av 3 kraftige solcellepaneler, STUDER MPPT regulator, STUDER vekselretter med integrert lader, STUDER digitalt display, sikringsfordeling med både DC og AC kurser,  solcellekabler og batterikabler.  For å ha større fleksibilitet i anlegget kommer batteripakken som tilvalg.

Hovedkomponentene i pakken er produsert i Europa til de høyeste standarder.

Anlegget kan bygges ut med flere solceller, vindgenerator og ikke minst strømaggregat.  Det finnes også flere batteripakker som tilvalg, både AGM, GEL og Lithium Ion.

Anlegget leveres med ferdig koblet sikringsskap. Ved levering er alle ledninger koblet, og for å gjøre det ekstra enkelt for deg som kunde, er alt det tekniske montert på en kraftig plate, som det kun er å skru fast på veggen, for å komme i gang.   Dette sikrer rask, riktig og effektiv installasjon av anlegget.

Til tross for at alt er koblet ferdig, må du allikevel bruke en godkjent installatør for å koble dette til i hht forskrift.