Om oss

Historien til Getek startet i 1976. I dag sikrer vi deg tilgang til pålitelig, bærekraftig og moderne strømforsyning, både nettilknyttet og off-grid. 

Driftsikre løsninger

Getek AS har over 40 års erfaring fra solcellebransjen og installerte blant annet i 1993 det første nettilknyttede solcelleanlegget i Norge, (OL-landsbyen, Hamar). Sammen med Fosenkraft Elektro installerte vi i 2023 Fosens hittil største solcelleanlegg til Fosen Tools sitt bygg på Brekstad.

Parallelt har vi i Getek utviklet Hybride og autonome energiforsyningsløsninger som kombinerer sol, vind og diesel med høy driftssikkerhet. Dette har gjort oss til en ledende leverandør av strømforsyningsanlegg til aktører som NVE, Norsk Polarinstitutt, AVINOR, Forsvaret, FN og Politiet.
I dag innehar vi en unik kompetanse fra både nettilknyttede og offgrid- anlegg for meget krevende arktiske forhold og bygger markedets kanskje mest driftssikre strømforsyningsanlegg. Våre kunder skal være trygge på at de får den beste og mest driftssikre løsningen.

Ditt prosjekt - dine behov

Prosjektering

Mange av våre kunder vet egentlig ikke hva de trenger. Noen vil ha et solcellepanel, noen et batteri andre tror det er en lader de trenger. I virkeligheten er det strøm til radioen eller fyrlyset de trenger. Vi går inn i kundens behov, finner ut hvordan behovet er og prosjekterer et komplett energiforsyningsanlegg tilpasset det behovet som foreligger – på det aktuelle stedet. Vi har prosjektert og levert anlegg i Antarktis, på Bouvetøya, i Afrika, Kuwait og Norge.

Kvalitet

Det er lite vits i å legge ned mye arbeide i prosjektering av anlegget, dersom komponentene anlegget består av ikke holder mål. Svikter en komponent virker ikke anlegget! I Getek tilbyr vi kanskje ikke de billigste produktene, men vi sørger for at du får kvalitet i hvert ledd, da kan anlegget gjøre den jobben det var tiltenkt.

Levering

Når systemet er prosjektert, kan vi levere anlegget i en innpakning som passer kunden. Enten i løse komponenter, i skap eller som eget hus. Vi har igjennom mange år utviklet våre egne standardiserte systemløsninger; i 1993 utviklet vi f.eks. det originale APS Atomously power system) med støtte fra NVE. Produktet ble så populært at det har blitt en bransje standard, og selv våre konkurrenter benytter i dag APS som begrep. Vår forskning og utvikling bidrar til bedre og tryggere strømforsyningsanlegg. Dette sikrer deg utprøvd teknologi, ferdig koblet, klart til bruk.

Installasjon

Om du ønsker det gjør vi også installasjon og idriftssettelse av anlegget på den aktuelle plassen.

Service

De fleste anlegg trenger litt tilsyn for å fungere 100% – derfor racer vi rundt på vegene, i fjellet og på sjøen nær sagt året rundt for å sikre at våre kunder har sikker drift av sine anlegg.

Overvåkning

Getek tilbyr daglig overvåkning av ditt energiforsyningsanlegg over vår driftssentral. Her er vi «online» med anlegget med jevne mellomrom (i noen tilfeller hele tiden). Oppstår et problem, kan vi vanligvis slå alarm i god tid før strømmen forsvinner, slik at servicepersonell kan utbedre feilen og forhindre at anlegget går ned

Jobb i Getek

Medarbeidernes kunnskap, serviceinnstilling og evne til fornyelse er vår viktigste ressurs. I Getek legger vi stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er nær, lettbeint og attraktiv. Med dette som grunnlag bygger vi en kultur preget av stolhet, engasjement og profesjonalitet. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder.

Vårt tverrfaglige miljø og totaltekniske kompetanse gjør at vi kan ta på oss spennende og krevende oppdrag. Vi har vekstambisjoner og trenger flinke hender og skarpe hoder for å nå våre mål.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Åpen søknad

Vi søker alltid etter dyktige medarbeidere så hvis dette er noe for deg kan du henvende deg til HR og Organisasjonsutvikling. Velg i nedtrekksmenyen under om du søker fast stilling, lærlingeplass eller utplassering.

Ledige stillinger i Getek

Vil du jobbe sammen med oss? Se våre stillingsannonser her. 

Lærlingeplass

Vi utdanner morgendagens fagfolk, og hos oss vil du jobbe sammen med erfarne fagarbeidere underveis i læretiden.

En viktig del av Getek sitt samfunnsansvar er å gi ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse.

Du vil få varierte og spennende hverdager, med mye læring og utfordrende oppgaver.