Studer Innotec

Studer Innotec tilbyr en rekke kvalitets komponenter for strømforsyning på steder langt fra det offentlige strømnettet. Alle STUDER produktene håndlages i Sveits, noe som borger for topp kvalitet i alle ledd.

Om Studer

Alle STUDER produktene håndlages i Sveits, noe som borger for topp kvalitet i alle ledd.
Studer har over 30 års erfaring fra utvikling og produksjon av omformere (vekselrettere) for å gjøre om DC spenning til 230VAC, slik som i stikkontakten hjemme.
Vi i GETEK har vært representatner for STUDER i Norge i over 15 år og er en av STUDERS eldste samarbeidspartnere.

Studer tilbyr

Studer tilbyr et bredt spekter av Vekselrettere (omformer fra batteri til 230VAC), med modeller fra 200W til 72 kW, kan de fleste behov, både på hytta og til profesjonell anvendelse dekkes.

Ren sinuskurve er en selvfølge, høy overlast kapasitet, de fleste modellene leveres med integrert batterilader og kontaktor som veksler mellom nett/aggregat spenning og batteri drift.

XTS/M/H modellene tilbys med avansert display med muligheter for automatisk aggregat start, alarmer og tilpasninger. Systemet kan bygges ut med MPPT solcelleregualtor, display, batterimonitor, og fjerntilkobling over GSM eller Ethernet.

Studer variotracker og variostring

Studer variotracker og variostring er state of the art MPPT solcelleregulatorer, som gir deg optimal utnyttelse av ladestrømmen fra solcelleanlegget. Med Variostring kan «standard» solcellepaneler kobles sammen i serie, slik at lange kabelstrekk og overføringstap blir minimalisert.

Du finner Studer produkter

Du finner Studer produkter i de fleste av våre anlegg, mange har vært i drift i 10-20 år, her er noen eksempler:

  • Polarinstituttets forskningsstasjon på Bouvetøya i Sør Atlanteren
  • AVINOR sine innflygingssystemer på SVALBARD
  • Polarinstituttet sin forskningsstasjon «THOR» i Antarktis
  • NVE’s rasovervåkningsstasjoner på MANNEN, i Åkneset og i Flåm.
  • Mange av DNT’s turisthytter
  • Mange hundre norske hytter, båter og yrkesbiler.

Send forespørsel her